A farm a pihenés mellett kiváló helyszínt kínál céges rendezvények, konferenciák, esküvők, születésnapok és családi programok lebonyolításához. 70 fős vadásztermével, a’la carte éttermével, exkluzív 150 fős látványpincéjével, panorámás szobáival, vendégházaival, színes programjaival a térség egyik legszebb turisztikai paradicsoma.

Logo Haziko Zold Kockaban

 

A város zajától távol a Zselic dombjai közt megbúvó Zselicvölgy Szabadidőfarm háromcsillagos szolgáltatásokkal várja a pihenni és feltöltődni vágyókat. Tudta, hogy a Zselici Tájvédelmi Körzet 2009. november 16-án - a skóciai Galloway Parkkal közösen - elsőként kapta meg Európában a „Nemzetközi Csillagoségbolt-Park” címet?

Logo Haziko Zold Kockaban

 

Legyen szó bármilyen esküvőről, mi segítünk Önöknek a megszervezésében. Szállodánk 120 fős étterme, 150 fős látványpincéje ünnepélyes és meghitt teret biztosít esküvői összejövetelekhez. A mesebeli zselici táj, a csillagos égbolt, a farmhoz tartozó tópart tökéletes helyszín a boldogító igen kimondásához és idilli környezet szabadtéri fotózáshoz.
Logo Haziko Zold Kockaban