Rólunk

Zselicvölgy Szabadidőfarm.

töltődj fel festői környezetben, távol a városok zajától, közel a természethez

A Zselici- dombságban a Zselicvölgy Szabadidőfarm ezernyi kalanddal, a napjainkban ritka, nagybetűs Csenddel, pároddal – családoddal, kollégáiddal, vagy ha egyéni kalandor vagy egyedül is – vár, hazánk egyik ékszerdobozában. Hogy mire számíts? A városok zajának elhalkulására, csodás, szívmelengető környezetre, kiváló és változatos gasztronómiai, valamint szálláskínálatra.

A Zselic egyik legszebb és leginkább sokoldalú turisztikai központjának megvalósításakor dédapáink örök értékeit használtuk fel alapanyagként: a természet végtelen szeretetét, a minket meghatározó hagyománytiszteletet, valamint a mindenki számára szükséges életerőt és frissességet.

A Zselicvölgy Szabadidőfarmon megtalálod azt az élményt, amely visszaadja nyugalmad és energiád a szürke hétköznapokban: legyen szó egy kellemes kirándulásról, egy számodra fontos rendezvényről vagy éppen könnyed relaxációról. Itt megtalálod a számításaidat!

Pihenj nálunk

Vendégeink zavartalan pihenését a természet jegyében berendezett szobáink garantálják. A házainkból lélegzetelállító panoráma nyílik a völgy egyik ékkövére, az itt található tóra.

Gasztronómiai kalandok

A szabadidőfarmon található étterem kínálatának három fontos komponense van: a tradicionális magyar ízek, az egyik legegészségesebb fehérjeforrás, a vadhús valamint a hangsúlyosan a Zselic dombjain tenyésztett francia charolais marha.

Látványpince

Ha hozzánk érkezel, nem érdemes kihagynod különleges akusztikájú és egyedülálló hangulatú látványpincénket, ahol akár nagyobb eseményeket is meg lehet rendezni, hiszen itt akár 150 vendég is kényelmesen elfér.

Miért látogass el hozzánk?

Feltöltődés, kikapcsolódás, pihenés

Kalandok a nemzetközi csillagos égbolt parkban

Európában elsőként a Zselici Tájvédelmi Körzet nyerte el a „nemzetközi csillagoségbolt-park” (International Dark Sky Park) címet. A világon kevés olyan hely van, ahonnan a varázslatos csillagokkal pislákóló égbolt, valamint a Tejút zavaró, mesterséges fények nélkül látható. A Zselic egyike azon kevés helynek a világon, ahol a sötétségbe burkolódzó éjszakai égbolt természetes állapotában megcsodálható. Ne habozz, várnak a csillagok, közelebb vannak, mint gondolnád!

EnglishGermanUnknown