Esküvő

Varázslatos helyszín

Életre szóló pillanat

Kedves Ifjú Pár!

Ha életetek legfontosabb napját egy igazán különleges helyszínen szeretnétek eltölteni, akkor a Zselicvölgy a legjobb választás.

A Zselic szelíd hajlatú dombjai között, távol a város zajától, a térségben egyedülálló lehetőséget kínálunk az ifjú pároknak és a veletek ünneplő vendégeknek is.

A páratlan természeti környezetben fekvő Zselicvölgyben megtaláljátok mindazt, ami hozzájárul ahhoz, hogy menyasszonyból feleség, vőlegényből férj váljék.

Az igényes kialakítású tágas termek, egyedülálló látványpincénk, kényelmes szálláshelyeink, kiváló konyhánk mind azt szolgálják, hogy a nagy nap számotokra és vendégeiteknek is emlékezetes maradjon.

Legyen szó modern, klasszikus szombati, vagy akár pénteki esküvőről, mi segítünk Nektek. Amiről álmodtatok, ahogy szeretnétek, hogy eltöltsétek ezt a napot.

Felkészült, barátságos kollégáink igényeitek, útmutatásaitok alapján gondoskodnak arról, hogy a kívánságaitok valósággá váljanak.

150

férőhelyes
látványpince

90

férőhelyes
szálloda

40

főt befogadó vadászterem

Szállodával, 120 fős étteremmel, 150 fős látványpincénkkel várjuk kedves vendégeinket, hogy  ünnepélyes és meghitt programot biztosítsunk.

A mesebeli zselici táj, a csillagos égbolt, a farmhoz tartozó tópart tökéletes helyszín a boldogító igen kimondásához és idilli környezet szabadtéri fotózáshoz.

Keressetek minket bizalommal! Várjuk jelentkezéseteket e-mailben vagy telefonon.

Mesebeli táj

Felejthetetlen élmény

Keressetek minket bizalommal

Az esküvőszervezéssel kapcsolatos részletes tájékoztatásért keressetek kollégánkat, Berkes Leila, akit a +36-30/527-1178-as telefonszámon, vagy a rendezveny@zselicvolgy.hu e-mail címen érhettek el.

Pihenés páratlan természeti környezetben

Szállodánk 2018-ban kiérdemelte az Év Szállás 2018 Szakmai Díj 1. helyezett Zselicvölgyben címet. A Zselic nyújtott páratlan viszonyok között bizonyosan megtaláljátok mindazt, ami teljessé teszi az esküvői pillanatokat: igényes és tágas termek, egyedülálló látványpince, kényelmes szálláshelyek az egész vendégseregnek, gasztronómiai élmények, mind-mind azt szolgálják, hogy ti és szeretteitek is életre szóló emlékekkel gondoljanak vissza a Zselicben töltött időre.

Legyen szó trendi esküvőről, mi segítünk nektek a profi és gondoktól mentes szervezésben. Személyre szabott ajánlataink révén pedig előre, átlátható módon az utolsó fogásig személyre szabhatjátok a nagy napot.


EnglishGermanUnknown